The On Leonore

Tennessees Not The State Im In

Bröllopspresent

Bröllopspresents idé 
Jag tror att alla kan hålla med om att det svåraste i livet är att köpa presenter. Man vet ju aldrig vad någon vill ha - egentligen. Det känns som att vad man än köper så är det inte rätt. Antingen hamnar den i ett skåp, låda eller hörn någonstans och samlar på sig damm. Och det är ju inte jätte motiverande att lägga en massa pengar på något som man vet kommer att vara en dammsamlare. Det andra alternativet är ju att köpa en upplevelse, men ska man vara ärlig så är det ju inte jätte ofta som det ens blir av att man upplever upplevelsen . Livet kommer helt enkelt i vägen. 
Okej, så anledningen till att jag skriver om detta är att en av mina nära kompisar ska gifta sig och jag har funderat och funderat på vad jag ska köpa åt dom. Ska man köpa något nödvändigt till hemmet? Men vad händer om dom får två micros då, det vill man ju inte direkt riskera.  Ska man köpa lakan? Eller ska man köpa ett smycke? Ska man köpa lakan? Ska man ge dom något personligt? JAG VET INTE. Men…. jag har kommit på något genialt och det är att man beställer en städerska en gång i veckan eller en gång varannan vecka i typ ett år, det uppskattar alla! och det är så enkelt att skaffa bra hemstädning i stockholm. Men kan ju beställa olika saker, antingen kan man be dom att röja upp och fixa eller så kan man be dom att göra det grövre arbetet som att verkligen rengöra badrummet och torka lister och så vidare. Allt det som man inte hinner eller orkar göra själv. Jag tror att det är en bra grej speciellt när man bara bor två personer, så mycket oreda kan man inte ställa till med.