The On Leonore

Tennessees Not The State Im In

Fixa lite hemma

Det är väl ändå trevligt att göra om hemma och få göra iordning det precis som man vill ha det. Det är något som alla drömmer om  tror jag, vi har förstås olika typer av husdrömmar och det är ju härligt att det är på det viset. För man vill ju inte gärna att det ser likadant ut överallt. Så då är det härligt att vi alla vill ha det olika och så.

Mycket kan man göra själv

Ja det är faktiskt mycket som går att fixa själv hemma, och det är ju lite av charmen att få fixa o dona själv. Köpa lite fönsterkitt och få använda det. Ja det känns ju så mycket roligare då sen när det är klart och man kan tänka tillbaka på det man har skapat.
Det är väl det som är lite av nöjet att efteråt kunna känna att man har bidragit till att det är så fint som det nu är och att man inte har låtit andra göra precis alt. Det är väl därför det är så populärt med sådana tv program där man kan lära sig hur man kan göra saker och ting själv. Hur man kan fixa och göra iordning saker och ting själv.

Ja jag skulle gärna vilja ägna mig mer åt att fixa och pyssla hemma ,det skulle jag tycka vara jätte kul och jag kan förstå att det är så många som håller på ed det på fritiden. Det är väl något som många tycker om och alla vill vi ju ah det fint hemma och göra det så så att vi känner som hemma och trivs bra där. Att då få göra iordning det lite till som man vill är ju jätte bra och trevligt och något som alla borde hålla på med. Det är så avkopplande på något sätt.